Παναττική 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ (6.2.2013)

(9)                                                                  Αθήνα  5  Φλεβάρη  2013

Η  Ομοσπονδία  Συνδικάτων  Μεταφορών  Ελλάδας  συμμετέχει  στην  Παναττική  24ωρη  απεργία  που  εξήγγειλε  η  Γ.Σ.Ε.Ε για  τις 6  Φλεβάρη  2013,  καταγγέλλοντας  ταυτόχρονα  την  προσπάθεια  της  τρικομματικής  αντιπροσωπείας  στη  χώρα  να  τρομοκρατήσει  τον  Ελληνικό  λαό,  με  σκοπό  να  κάμψει  το  αγωνιστικό  φρόνημα  των  εργαζομένων  και  να  καταστείλει  τις  αντιδράσεις  της  κοινωνίας.

Η  επίταξη  των  ναυτεργατών  περίτρανα  καταδεικνύει  το  φόβο  των  κυβερνώντων  απέναντι  στη  λαϊκή  οργή  και  αγανάκτηση.

Τρέμουν  το  συνεχώς  διογκούμενο  μέτωπο  αντίστασης  και  πάλης  κατά  των  επιλογών  της  εξαθλίωσης.

Εκφράζουμε  την  αλληλεγγύη  μας  στους  ναυτεργάτες  και  υποστηρίζουμε  τα  δίκαια  αιτήματά  τους.

Καλούμε  τα  σωματεία  μέλη  μας  να  μετέχουν  στην  αυριανή  απεργία,  καθώς  και  στην  απεργιακή  συγκέντρωση  στις  10:30  π.μ  στον  Άγιο  Διονύσιο  στον  Πειραιά.

ΟΛΟΙ  ΣΤΟΝ  ΑΓΩΝΑ

ΟΛΟΙ  ΣΤΟΥΣ  ΔΡΟΜΟΥΣ